Vapen

2010-02-28 16:25:04
Inspirationen infinner sig inte riktigt och det är därmed svårt att blogga på samma höga nivå som vanligt.
I fredags skulle jag till Jönköping och Oskar hade så generöst lånat ut sin bil till mig.

På väg dit hade jag en näradödenupplevelse som berodde på dåligt väglag, medttrafikanter och allt annat utom min egen körförmåga. Jag överlevde dock situationen och åkte glad i hågen vidare in till skolans parkering där jag tillfälligt ställde bilen framför biljettautomaten för att lösa ut biljett.
När biljetten var fixad hoppade jag in i bilen igen och skulle köra därifrån för att parkera. Då startar inte bilskrället. Bilen visade inte det minsta livstecken och personer i bilarna bakom började tuta och titta elakt på mig. På håll såg jag en karl som jag snällt frågade om han inte hade några starka kamrater som kunde putta bort min bil. Mannen sneglade på min bil och sa att den kan han putta själv. Sagt och gjort så rullade han bort mig och efter två timmars föreläsning startade bilen hur snällt som helst igen. Skitdag.

Nu sitter jag och söker jobb. Frågan är ju hurvida man skall skicka med ett kort i ansökan eller inte? Jag funderar på att skicka med denna.


Jag har fyndat, Allan har syndat.

2010-02-23 14:11:06

I lördags morse var Lycklig till synes stendöd. När jag kom hem från en promenad hade Allan städat ur fiskskålen och ställt in den i ett skåpet. So far so so good.
När jag och Allan ligger i sängen, har släckt sänglampan och skall somna låter det såhär.

A - Nu är Lyckan död.
H - Ja... den var helt död eller? Du spolade ner den i toaletten?
A - Ja... eller, jag ville vara helt säker så jag skar huvudet av den...

Va? Varför skar han huvudet av en död fisk undrar ni?
Jag har ingen aning. Jag somnade rädd.

Jag har i alla fall fyndat. Jag och mor mig impulsåkte till Intakan på auktion och viftade in två bokhyllor i teak. Det i köket är delvis ett barskåp med belysning när man öppnar... fränt va?
 
                                           

I alla fall, det är nog bara det i sovrummet som får vara kvar. Barskåpet åker ut på blocket.

På lördag är jag hundvakt åt Yolly och bebis-Elsa. Gud så trevligt!




Peace!


Saknad och fiskdöd

2010-02-17 20:21:07
Saknaden
Min gullegoa, fina Matilda har åkt till Afrika. Det är roligt för det har hon velat länge... Men för mig är det tråkigt och ensamt. Jag har ju som man säger "lagt alla ägg i samma korg" vad det gäller vänskap... eller så kan man säga att Matilda är en av de få som tyar med mig. Nu känns det iallafall ensamt och lite vemodigt när jag har två Matildafria månader framför mig.

Fiskarna
Tomhänt och Vildsint är döda båda två... Tomhänt dog av gaser i magen och Vildsint dog därefter av sorg. Nu är endast den vita guldfisken Lycklig kvar. Vi döpte den till Lycklig i hopp om att det skulle bli just det... eller åtminstone nöjd. Nu har Lycklig legat orörlig på botten av skålen i fem dagar, kanske i protest men troligtvis i hopp om att självdö.

Mitt i allt elände har jag blivit förkyld också.

RSS 2.0