Nu är det klart

2008-01-31 19:20:52
..iallafall nästan. Ska ändra teckensnittet lite och finslipa senare. Idag har jag vart helt ledig, om det inte vore för att mormor ville att jag skulle springa ett litet ärende så hade jag nog inte kommit utanför dörren över huvudtaget.
Ikväll är det tv som gäller. Skulle alternativt åkt på Hv-match med Christian och hans kompis men så blev det inte.

Susann gjorde för övrigt min dag genom att berätta att det kanske finns Lejonet och Björnen-glass på Ica-maxi.
Jag har abstinensbesvär av högsta grad. Pannacottaglass is da shit.

Nu väntar jag på att Matilda ska ringa.

Under konstruktion

2008-01-31 13:43:45
Just nu ser bloggen ut somen rumpa, detta är pga att jag fixar lite med designen. Jag räknar allstå med att den ska se bättre ut om en eller två timmar. Håll ut.

What´s new?

2008-01-30 20:48:59
Ja...ni. Inte mycket faktiskt. Nu är jag "ledig" till nästa Onsdag, det vill säga i ungefär en vecka. Under den tiden skall det gås på Friskis var det tänkt, göra om designen på bloggen och kanske kanske kommer mamma och Kajsa på besök över frdag natt. På lördag är det tjejkväll som delvis skall spenderas på restaurang. Skoj.
Övrig tid borde spenderas pluggande. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Min brinnande längtan efter en mops har åter väckts till liv. Det vore så mysigt.

Idag är jag arg på min lillasyster Kajsa som håller på o klagar på att hon är tjock. Behöver jag tillägga att hon är 12 år? Jag mår illa.
Till Kajsa; Ser jag någonsin, någonting som ens liknar ett klagomål på din vikt i din bilddagbok igen så söker jag upp dig och blir helt enkelt tvungen att skada dig. Kapisch?

Oh my räksallad

2008-01-28 19:41:06
Som jag har längtat efter räksallad så ikväll var jag bara tvungen att anstränga mig och göra till kvällsmat. Det blev stora två berg med bara goa saker. Avokado, sparris, tomater, aioli och rostat bröd. You name it.
Var som vanligt tvungen att ta kort.

359935-56

Iallafall mina kära läsare så har jag gått till Friskis&Svettis och "anmält" mig. Så nu ska det hända saker. Idag har jag även, allt enligt min kära stegräknare, gått 10 593 steg. Det ni!

Byebye blogg.

The Hives till Hultsfred

2008-01-28 12:50:30
359935-55

Det börjar arta sig... Nu är Hives klara för Hultsfred, Raised fist likaså. De senare bryr jag mig inte om men sist jag och The Hives var på Hultsfred så var det riktigt angenämt.

Nu ska jag ringa min lilla mamma och sen ska jag gå ett varv runt sjön.

Tjohej bloggen

fantastiska fyra

2008-01-27 22:45:43
Igår var det utgång i Falköping av alla ställen på jorden, det visade sig vara riktigt kul. Inte alls så mycke bönner som jag hade trott. Eller också var det bara som Gustav sa "dom förklär sig rätt så bra". Iallafall... Igår bestod den tappra skaran dansare av Matilda, Alexandra, Ida och mig.
359935-54

Bilden är lånad från Alexandras bilddagbok utan att hon vet om det, men om du ser dethär och misstycker så tar jag bort den genast.
Anyhow, när jag var hemma vid tretiden och hade krupit ner i min sköna säng så hörde jag kvinnoröster från Oskars rum. Jag var trött och begynnande förbannad för att jag ville sova när jag insåg att det inta alls var kvinnoröster utan min mage som lät.

När jag vaknade känndes det som om jag hade brutit tummen. Varför vet jag inte.

Imorgon ska jag tydligen börja på friskis... intressant minsann.

Torsdag ftw.

2008-01-24 11:39:41
Idag är det en ny dag, och medans resterande delar av familjen var tvungna att gå upp i ett tidsintervall mellen 03,00 till 06,00 så kunde jag ligga kvar i sängen. Det som är mysigast med domhär dagarna är när Sven släpper in Jolly i mitt rum ungefär vid tiotiden. Då kollar hon läget i rummet lite o sen hoppar hon upp i sängen och gräver i täcket. Med det menas det att jag ska släppa under henne så att hon kan vara med o mysa, sen lägger hon sig så att nosen bara sticker ut utanför täcket och snarkar.
Det är riktigt mysigt ska jag säga er.

Hursom helst, idag ska jag and the dawgs gå en promenad och sen är dagen ett tabula rasa (oskrivet blad).
Haha där fick jag in lite skryt.

Bye bye blogg

Dålig dag.

2008-01-23 21:24:49
Dethär med Heath tär på mig. Faktiskt.
Det lät ju konstig men dela dagen har gått i moll.

Hursomhelst är jag på plats i Böne nu och så ska det förbli i några dagar framöver.


Bye bye blogg

Fina Heath

2008-01-23 11:24:28
Usch, nu är det inte roligt alls. Kollade Aftonbladet imorse och fick se att en av världens mest underbara skådespelare gått bort, Heath Ledger. Han som var så himla talangfull och har gjort en av nutidens absolut bästa filmer, nämligen Brokeback mountain. Varje gång jag ser den filmen så gråter jag som ett barn. Den är så jävla fin.
Jag kommer sakna Heath.
359935-53

Min svaga punkt.

2008-01-22 22:20:32
Jag äter faktiskt ganska nyttigt över lag, men jag är en sucker för semlor. Kan få riktiga abstinensryck som är svåra att inte ge vika för. När jag kommer hem till Böne ska jag vara så söt o snäll att jag bakar semlebullar och gör hemmagjorda semlor till familjen. It's a win win så att säga. Dom blir glada för att de har en sån förträfflig dotter/syster, och jag får en anledning att frossa.
359935-52

myspys

2008-01-21 20:32:19

Idag gick jag och Maria en riktigt rejäl promenad, det var skönt att komma ut och röra lite på sig. När jag kom hem så bäddade jag rent med splitter nya sängkläderna jag fick av mamma i julklapp och sen tog jag en dusch. Så nu är mysfaktorn hög, har till och med en bok av Karin Alvtegen som jag ska läsa. MYS!
Det blir med andra ord en tidig kväll ikväll. Lägger in två bilder på min mysiga mysiga lägenhet. Klicka för större.
1. mina fina nya påslakan
2. Min soffhörna och mitt fina bonsaiträd.... och icke att förglömma, min oumbärliga laptop.

  

Myselipys på er

Angående sängkläderna så sa C "vad fint det var med rött här inne"... han har nog svårt att erkänna att dom egentligen är knallrosa :)

Jönköpings vädergudar gone wild

2008-01-21 13:19:46
Imorse vaknade jag av att det regnade mot föstret på förmiddagen har det snöat och nu är det strålande solsken. Jag vill ut! Tyvärr är jag låst här hemma eftersom jag har tvätttid till klockan tre. Men efter det får jag nog ta mig en promenix. Just nu fördriver jag tiden med att fippla i PhotoShop. På tal om tvätttiden så  slängde jag in mina före detta vita sneakers på 60°, och dom kom ut kritvita! Jejj!

Jag vill ha vår nu.

Jag och mina tulpaner.

2008-01-19 21:25:46
Gud som jag har längtat tills jag fick köpa årets första tulpaner. Kunde liksom inte hålla mig.
Så imorse gick jag till torget trots att jag höll på att blåsa bort och köpte två buketter. Nice.
Dom lyfter hela lägenheten tycker jag.
Ikväll lagade jag även min berömda pasta med lax och spenat så det blev en kanonlördag.
Imorgon är det nästan två varv runt munksjön som gäller, plus att jag ska ta mig en tur på a6 å kika lite.
 
359935-48

359935-49

Det luktar Hultsfred

2008-01-18 10:58:34
Eftersom HIM redan är klara så känns årets Hultsfred lovande... Babyshambles är iochförsig också bokade men dom är jag inte mycket för. Tycker Pete Doherty ser ut som ett knarkande foster med hatt och cigg i munnen, och det stör mig såpass att jag inte ger deras musik en chans. Hursom så ligger Foo Fighters i toppen på önskade artister och det bådar ju gott. Väldigt gott.  Det lutar åt att det blir ett tredje år på Hultsfred.

Idag är det tenta. Ja, mer än så var det väl inte.

Edit: drömmen vore ju om smashing pumpkins kom. Nej, inte till tentan utan till Hultsfred.

Nu är jag inte krullig längre... iallfall inte på huvudet.

2008-01-17 19:58:11
Måste kanske förklara mig lite här. Vi rullade bara håret med vatten så nu är lockarna borta. Den riktiga permanenten blir antagligen i Maj. Kan ju lugna era nyfikna sinnen med att säga att jag såg ut ungefär som hon i Those Dancing Days. Fast lite coolare.
359935-48


Idag gick jag och C runt munksjön för att inviga min masterstegräknare. Den är fan så mycket roligare att gå när man liksom ja... får lite statestik. Hälsosamt liv, here I come, idag ska vi förövrigt äta godis o kolla på handboll.

Idag äntligen får jag lägga in en video med mitt älskade Queens Of The Stone Age.
Ni måste kolla videon. (grym grym grym)
 


So long suckers

Krull på huvudet

2008-01-16 11:40:56

Idag behövde min vän Matilda öva permanent inför sitt gesällprov. Som den goda människan jag är ställer jag självklart upp. Det är ju faktiskt inte permanent i den bemärkelsen och dessutom är det ju bara mysigt att få jäsa i en frisörstol gratis.
Hoppas att vi gör småsmå krullor så jag ser ut som Elias (har affro), då ska jag gå ner o hejja på honom på Ica.

Varför funkar det inte att posta videos? Jag som skulle bjuda på en grym en.


Lite om mig

2008-01-15 21:30:29
Jag antar att jag förr eller senare måste berätta lite om mig själv...
Hillevi heter jag och jag läser till sjuksköterska i Jönköping, planen är väl att läsa vidare till barnmorska när jag väl är klar i Jönköping. Jag är kass på att plugga men det går ändå. Bara man vill så.
Om jag hade fått välja så hade jag spenderat dagarna med att teckna, lyssna på musik och gå på konserter. Men det finns det ju ingen vettig människa som gör....
Vad kan jag säga mer?
Jag gillar sneakers... röda eller vita.
→Detta året har jag lovat att jag ska tatuera mig (om jag inte vore så velig med motivet bara.)
→Har även lovat mig själv att gå ner minst 10 kilo (då var det sagt, nu är jag så jävla tvungen) har lite för mycket junk in ma trunk. Det är typ som outsiders: banta eller dö.
Hmm...
Äsch, nu får det vara nog. Bäst i måttlig dos liksom.

För er som vill veta så hamnar tatueringen här eller här.
359935-46

Inatt blev jag tjenis med Danny

2008-01-15 20:35:08
Fan, imorse när jag vaknade så kände jag mig så jävla glad. Fattade ingenting, really, brukar inte vara den glada typen på morgonen. Anyhow. När jag körde bil o lyssnade på radion så fick jag världens flashback. Jag och Idol-Danny var astajta inatt. Blev typ ledsen när jag insåg att det inte var sant. Jag gillar i och för sig inte hans musik över huvudtaget men inatt då var han fan en helyllekille.

Jag skrämmer mig själv.

Gimme gimme

2008-01-14 19:33:44
Ge mig detta snälla pengaguden. Eller ngt.
Hursomhelst. När jag vaknade imorse så var det värsta fina vårvädret. Solen lös och blaha blaha. Nu vill jag bara ha våååår.
Därför satte jag ihop ett litet gulligt kollage på lite kläder jag antagligen måste inhandla för att klara våren.
359935-42

Jaha, det var allt för nu.
Eller, nej, jag bara måste få säga att Peter Stormare is the man of the year. Me like.

pimp my snake

2008-01-13 16:15:08
Som ni kanske märkt har det varit ett kort uppehåll i mitt annars så kontinueliga bloggande (not). Jaja, jag har i allafalll varit hos min pappa i göteborg en sväng. Min pappa är/var för de som inte vet travkusk och jobbar på Åby och bla bla bla... Det betyder att där, hemma hos honom, styrs livet av 1. När hästarna ska ha mat eller bli bortskämda på annat vis. 2. När det är trav på tv.
Men det är mysigt.

Idag har jag ock Kajsa pimpat Oskars orm ( nej, inte den enögda, hemska tanke). Har fixat iordning terrariumet och gjort det snyggt. Anledningen till att vi har gjort det är att Oskar ger blanka fan i om den lever eller dör. Men nu är det riktigt fint hos den stackaren.

359935-41

Hittade dethär kortet på mig och pappa. Jag kanske är tre år eller något. Redan då travintresserad. Skit i att jag är naken... det var jag typ jämt fram till att jag var tvungen att börja skolan. Haha, lägg märke till min pottfrill med. Jag kan bära upp allt.

Ikväll ska det göras semlor... och kanske bloggas lite mer. Kan lägga in före och efter bilderna vi tog hos ormstackarn.

Peace bloggen.

Oh my god, tjejer.

2008-01-09 21:30:40
Nu tror jag att jag kolavippar och dör. Har tappat inspirationen lite vad det gäller bloggandet. Så därför blir det bilder istället. Skulle färga lite rosa i Kajsas hår, då sa Jolly att hon också ville ha så hon fick ett hjärta i nacken. Cute.
    

Då blev hon såhär glad.
jolly

Jolly är fan the apple of my eye. Henne kan man pussa ihjäl♥.

Kändiskåta

2008-01-06 22:45:41
Idag tog jag mig en sväng förbi Matilda, dels för att umgås och dels för att hämta mina glittriga skor. Väl där så bestämde vi oss för att kolla på tv3s nya serie "yrkeslandslaget" bara för att se om vi kunde få en skymt av Allan (som för er som inte vet är från Ulricehamn... och det är rätt coolt i sig) Hur som helst så såg vi inte så mycket mer än hans arm. Men whatta hell lixom.
När det finns kändisar från Ulricehamn så gäller det att backa upp dom.

Jag har fått ett ha-begär av en mins sagt konstig art. Nämligen denhär gungälgen från Ikea. Putt mig baklänges och lägg mig i en blomkruka, va snygg den är. Jag funderar på att köpa den och spara till framtida barn... eller kanske till my lillbro' i sen julklapp... men grejjen är att jag vill ha den för mig själv. Varför finns den inte i vuxenstorlek? Skärpning Ikea.

Bjuder på några bilder idag.
Den första på mig o Matilda för hundra år sedan, påväg till Kent-konserten i Jönköping
No 2 på lillebrorsan William och den tredje på den förbannade gungälgen som jag så gärna vill ha.


Peace n' out bloggen

Ensam.

2008-01-03 22:44:05
Nu är jag tillbaka i Jönköping igen. När jag klev över tröskeln kändes allt bra, handlade lite mat, vattnade blommorna och diskade upp. Just nu är jag ensam, ensam, ensam.
Det känns som att Jönköping ligger så lååångt bort från allt. Långt från mamma, pappa, vänner, o övrig familj. Jag känner mig utesluten här borta.
Till råga på allt så känns det som om jag har en dunderförkyldning på väg. Och jag som precis hade blivit frisk. Fan

Jag ska göra 2008 till ett bra år.

En recension och två tillbakablickar

2008-01-03 13:13:27
Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har liksom inte tyat hitta på något att skriv om.
Men nu, idag, är det dags.

Nyår var helt okej, (nyår är väl ändå årets mest överskattade högtid?) jag spenderade min kväll i Blidsberg hemma hos Ida. Vi (jag, Matilda, Alexandra, Ida, Maria, Amanda, Elin, Frida, Allan, David och Daniel) åt god mat och sjöng singstar och gick sen vidare till Blidsbergs klubbstuga. Hade liksom inga förväntningar men när vi kom dit så var det ett liveband som spelade, plötsligt verkade hela kvällen lovande.
Det hela spårade dock ut efter två/tre bra låtar då de spelade låten "runka" fyra eller fem ggr i rad. Det var väl sådär.
Träffade iallafall lite smått o gott folk. Och det är ju aldrig fel.
Lägger in en bild från "konserten". Valde den där det ser med crowded ut.


Nu måste jag bara berätta om Good Charlotte's "nya" skiva Good Morning Revival som förhoppningsvis är det 4:e och sista albumet de gjort. Jag har aldrig skrattat så när jag lyssnat igenom en skiva innan. Jag är en såndär petig människa som måste lyssna på texten och typ "godkänna" den innan jag kan tycka att en låt är bra. Denhär skivan består mestadels av nödrim. Hua. Här får ni ett smakprov från låten all black.
 
Take a look at my life, all black
Take a look at my clothes, all black
Like Johnny Cash, all black
Like the Rolling Stones wanna paint it black

Like The night that we met, all black
Like The color of your dress, all black
Like The seats in my Cadillac
I used to see red now it's just all black

I sat down at her table at the end of the night
She was having black coffee and a cigarette, she wasn't wearing white
She said, people tell me that I'm strange they say that I'm not right
She said The only time I feel alive is in the dead of night
I think I found the one for me


Alltså, jag vill dö när dom sjunger "she wasn't wearing white". Jahapp liksom.
Iallafall så är det några få låtar som är hörvärda på detta album, däribland The river och Dance Floor Anthem.
Ni ska veta att detta är en svår recension att göra för ett före detta Good Charlotte-freak.

Lägger in Vidoen till Dance Floor Anthem hursom helst. Lyssna på den tre gånger och ni är fast. Eller, ja... kanske.


2008...

2008-01-01 01:33:16
Usch, jag har dåliga vibbar inför år 2008... vet inte varför. God natt.

RSS 2.0