Djupt hat.

2010-03-15 19:19:23
Som ni trogna läsare vet så var jag ju för några veckor sedan med om lite bilkrångel då min brors bil stannade lite olämpligt på en parkeringsplats. Bilen startade då men lämnades ändå in på reparation för att eliminera risken för liknande händelser.

På Peugeot hittade de inga fel på bilen. Fine tänkte jag, då åker jag till Borås en sväng.


På väg hem från Borås ringer jag sambon och frågar om jag skall köpa med mig McDonalds-mat eftersom vi har bråttom och inte hinner laga.

Sagt och gjort.
När jag står i beställningsluckan och ska få min mat börjar bilen skrika och motorn låter som den ska sprängas. I panik stänger jag av motorn, dels för att jag inte vill sprängas men också för att det är pinsamt att motorn låter så mycket. Folk tittade.


När jag ska starta bilen och åka därifrån är motorn stendöd. Eftersom jag blockerar hela McDriven med mitt döda fordon piper jag till kassörskan att bilen inte startar varpå hon och en kille utklädd till Ronald McDonald kommer ut och puttar bort mig.
Clownen som visar sig vara turk och bryter roligt säger åt mig att öppna motorhuven. Så fort motorhuven är öppnad säger han "för gammal är denhär" och pekar på batteriet. Sedan går han.
Jag ringer hem och ber Allan hämta mig. När Allan nästan är framme i Borås startar bilen mirakulöst igen och jag åker hem.
Skitbil.

Virkad padda

2010-03-01 19:31:53
Jag är en kreativ människa. När jag själv vill.
Titta vilken fin sköldpadda jag har virkat!


RSS 2.0